U periodu od 27-30.12.2021. god. odigran je međunarodni rukometni turnir u Solunu. Našu ekipu po dolasku u hotel dočekala je šef Prestavništva Republike Srpske u Grčkoj sa saranikom i poželjeli dobrodošlicu. Smjestili smo se i prošetali Solunom kako bi upoznali prelijep turistički grad.

Doček šefa Predstavništva ispred hotela
Šetnja Solunom

U grupnoj fazi smo završili na pvom mijestu sa dvije pobjede:
RK Bijeljina – Zafirakis Nausas 27:19
RK Bijelhina – Aesh Pilea 27:16.
U 1/4 finalu odigrali smo sastali sa ASE Dukas i zabilježili pobijedu 19:12.
U 1/2 finalnoj utakmici vidjeli smo odličnu utakmicu sa ekipom ESN Brilisija u kojoj smo poraženi 23:20 i ostao je žal za finale jer smo 5. min. prije kraja vodili 4. razlike.

Bilo je teško da se podignemo poslije odlične utakmice i poraza1/2 finalu, kako smo se fiziči istrošili tako i psihički.
Utakmucu za 3. mjesto smo sutra sutra dan odigrali, ostavili srce na terenu, to i rezultat pokazuje pobijedom nad ekipom Veroa ferona 22:21. Domaćinu želimo da se zahvalimo na odličnoj organizaciji i ekupama na fer i korektnoj igri.

Rašo Pepić

Boravak u Solunu smo iskoristili da posjetimo i Prestavništvo Republike Srpske u Grčkoj. Domaćin nam je bila šef Prestavništva gospođa Jelena Jovanović. U prijatnom i ugodnom razgovoru upoznali smo g-đu Jovanović sa aktivnostima našeg kluba, projektima koje realizujemo kao što su kampa i turnira.
Iskoristili smo priliku da se zahvalimo Prestavništvu Republike Srpske na čelu sa g-đom Jovanović na svemu učinjenom za naš klub i pozvali da posjeti BIJELJINA HANDBALL CUP 2022.
Ispred RK ,,Bijeljina” Obrenko Miljković i Slaviša Mitrović uručili su prigodne poklon g-đi Jovanović.

Prijem u Prestavništvu Republike Srpske u Grčkoj