Fenomenalan uspjeh ostvarili su mladi rukometaši Bijeljine koji su na turniru u španskom ljetovalištu Ljoret de Maru osvojili prvo mejsto.

Na turniru sa ponajboljim španskim ekipama dječaci rođeni 2009. i 2010. godine u finalu su savladali ekipu Esportiu Kasteljdefels sa ubjedljivih 32:20, a do posljednjeg meča stigli su sa tri pobjede u grupnoj fazi, zatim su upisali tri trijumfa u eliminacionoj fazi. Najteži meč odigrali su protiv Viljareala koga su dobili sa 31:30 poslije boljeg izvođenja sedmeraca.

U utakmici za zlato bili su dominantni, a pored timskog usjeha, za najboljeg igrača (MVP) proglašen je član našeg kluba Pavle Kapor.

Zapažen nastup ostvarili su i dječaci rođeni 2007/2008. godine koji su u grupnoj fazi ostvarili dvije pobjede uz jedan poraz i završili su na drugom mjestu iza slavne Barselone.

Dječacima iz Rukometnog kluba Bijeljina među prvima je čestitao Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske. Turnir je trajao od 1. do 6. aprila, a na njemu su nastupile 110 ekipe iz Norveške, Njemačke i Španije, dok su klinici Bijeljini bili jedini učesnici iz Republike Srpske i BiH. Ovu priliku su iskoritili da se kupaju , ali i da uživo pogledaju utakmicu prve ekipe Rukometnog kluba Barselona i slikaju se sa svojim idolima, dok su istovremeno obišli čuveni stadion Fudbalskog kluba Barselona – Kamp Nou.