Rukometni klub Bijeljina već godinama je pri vrhu tabele u Prvoj ligi Srpske. Dva puta su bili prvaci i time obezbijedili plasman u Premijer ligu BiH. Međutim, zbog nedostatka većih finansijskih sredstava za takmičenje u tom rangu, bili su prinuđeni da odustanu.

S obzirom na to da u klubu imaju kvalitetne igrače, sve selekcije, kao i podmladak sa više od 100 djece, ambicija im je da u budućnosti, uz veću finansijsku pomoć, zaigraju i na najvišem državnom takmičenju. Podršku su dobili i od kompanije Mozzart, kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“.

Igrači su oduševljeni dresovima, ovo je sigurno za njih podstrijek da nastave još bolje i kvalitetnije da rade u narednom periodu. Mi na ovaj gest Mozzarta gledamo sa zahvalnošću i drago nam je što prate naš rad i što podržaju kompletan sport u Republici Srpskoj – kaže predsjednik Rukometnog kluba Bijeljina, Bogdan Rankić.

Ovaj sportski kolektiv godinama niže sportske uspjehe, i u izazovnim vremenima opstaju zahvaljujući sjajnom rukovođenju, ali i pomoći sponzora i donatora. Jedan od njih je i kompanija Mozzart.

Drago nam je što smo svojom donacijom sportske opreme pružili doprinos rukometašima Bijeljine kako bi u narednom periodu nastavili da nižu uspjehe. Uz kvalitetno upravljenje i sportski talenat, vjerujemo da pobjede u novim dresovima neće izostati – kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.