“Veliko nam je zadovoljstvo što smo na ovaj način uspjeli da obradujemo djecu iz RK Bijeljina. Ulaganje u sport, a prije svega u mlađe kategorije, je ulaganje u zdrav razvoj djeteta. Od velike je važnosti da postoji što više ovakvih mjesta gdje će djeca imati priliku za igru i druženje, priliku da razviju svoje samopouzdanje, takmiče se, upoređuju rezultate i ubrzaju ne samo fizički, nego i mentalni razvoj.
 
Ono što je bilo presudno da se uspostavi saradnja između “Orao” a. d. i RK Bijeljina upravo je rad sa mlađim selekcijama. Pored osvojenog priznanja za najbolju mušku sportsku ekipu Grada Bijeljina u 2020. godini, najveći dokaz kvaliteta rada, privrženosti i ljubavi prema rukometu u RK Bijeljina, jeste činjenica da ovaj klub omogućava godinu dana besplatnog treninga za svakog novog polaznika škole rukometa. Veoma cijenimo rad rukovodilaca i trenera RK Bijeljina, koji su na ovaj način svoje vrijeme, znanje i iskustvo stavili na raspolaganje cjelokupnoj društvenoj zajednici i popularizaciji rukometa.”
Izjavio je Mladen Lemez, v.d. izvršnog direktora za ekonomske poslove.

Želimo da se zahvalimo kompaniji Orao a. d. koja je prepoznala rad RK Bijeljina i na nesebičnoj podršci koju je pružila našem klubu. Rukometni klub Bijeljina takmiči se u Prvoj ligi Republike Srpske, mlađe kategorije igraju Omladinsku ligu Republike Srpske i Ligu mlađih kategorija Vojvodine. U klubu imamo preko 130 članova, organizatori smo najvećeg međunarodnog rukometnog turnira u BiH ,,Bijeljina handball cup” i međunarodnog rukometnog kampa ,,Handball camp Jahorina”.